Συνθετικές Περούκες Παθήσεων. Όλες οι πληροφορίες!

Συνθετικές Περούκες Παθήσεων. Όλες οι πληροφορίες!

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται εδώ και 38 χρόνια στον χώρο των μαλλιών.
Όλα αυτά τα χρόνια εισάγουμε περούκες υψηλής ποιότητας και προμηθεύουμε κομμωτήρια και άλλα καταστήματα λιανικής πώλησης. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε πάντα την καλύτερη ποιότητα στη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Σε εμάς λοιπόν μπορείτε να βρείτε την μεγαλύτερη συλλογή σε περούκες και να τις προμηθευτείτε σε τιμές χονδρικής, αποφεύγοντας τους μεσάζοντες.

Οι περούκες μας – Τα πλεονεκτήματα τους

  • Είναι κατασκευασμένες από υποαλλεργικά υλικά, από 100% συνθετική τρίχα ανώτερης ποιότητας (kanekalon) και έχουν περάσει όλους τους απαραίτητους ποιοτικούς ελέγχους.
  • Η άριστη ποιότητα συνθετικής τρίχας των περουκών μας, τις κάνουν να μοιάζουν με αληθινό μαλλί. Δεν έχουν γυαλάδα, είναι απαλές και έχουν μια φυσική  κίνηση.
  • Είναι ανάλαφρες και δεν βαραίνουν το κεφάλι.
  • Χάρη στο ειδικό διχτάκι που διαθέτουν στο εσωτερικό τους επιτρέπουν στο δέρμα σας να αναπνέει.
  • Είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να εφαρμόζουν σε όλα τα κεφάλια. Μπορείτε να τις ρυθμίζετε εσωτερικά και να τις προσαρμόζετε στο μέγεθος σας!
  • Μπορείτε να τις λούζετε και να τις χτενίζετε ή ακόμη και να τις κουρέψετε!
  • Απαιτούν ελάχιστη συντήρηση και περιποίηση. Διατηρούν την φόρμα τους και το χτένισμα τους και μετά το λούσιμο, χωρίς να απαιτούν ατελείωτες ώρες φορμαρίσματος με το πιστολάκι, όπως συμβαίνει με την φυσική τρίχα.
  • Αποτελούν την ιδανική επιλογή για εσάς που θέλετε μία οικονομική περούκα που θα δείχνει όμως όμορφη επάνω σας, αλλά και για εσάς που δεν θέλετε να μην ασχολείστε ιδιαίτερα με την περιποίησή της .

Οι περούκες σας χαρίζουν καθημερινά άψογη εμφάνιση, σας βοηθούν να αλλάζετε στυλ και διάθεση ακολουθώντας ταυτόχρονα τη μόδα και αποφεύγοντας περιττά έξοδα και χρόνο στα κομμωτήρια.
Επίσης σας λύνουν το πρόβλημα της αλωπεκίας που μπορεί να δημιουργηθεί από λόγους υγείας (χημειοθεραπείες, ορμονικές διαταραχές, ατυχήματα κ.ά) και σας χαρίζουν άψογη εμφάνιση.

 

 

Ποια είναι η διάρκεια ζωής της περούκας;

Η διάρκεια ζωής μιας συνθετικής περούκας είναι από 6 μήνες έως 1 έτος, αλλά μπορεί να διαρκέσει και περισσότερο με την κατάλληλη περιποίηση και φροντίδα. Θα πρέπει να αποφεύγετε την έκθεση σε υψηλή θερμότητα (πχ. πιστολάκι μαλλιών, φούρνος και ατμοί κατά το μαγείρεμα κ.ά), να φροντίζετε και να περιποιείστε την περούκα σωστά.

 

Ποιες κατηγορίες συνθετικών περουκών υπάρχουν;

Περούκες Συνθετικές: Απλές περούκες, πάντα με την καλύτερη ποιότητα σε συνθετική τρίχα σε ποικιλία σχεδίων και σε πολύ οικονομικές τιμές.

Περούκες Monotop: Περούκες που χάρη στον ειδικό σχεδιασμό, η κορυφή τους στην χωρίστρα μοιάζει με δέρμα, χαρίζοντας έτσι ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Περούκες Monofilament:  Περούκες που όλη η κορυφή τους είναι κατασκευασμένη στο χέρι, τρίχα τρίχα δεμένη σε ένα λεπτό φιλέ-μεταξωτό ύφασμα που δείχνει ότι φυτρώνει μέσα από το δικό σας δέρμα, χαρίζοντας έτσι ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

 

Εφαρμογή Περούκας

 

 

Περιποίηση Περούκας

Η συνθετική περούκα δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα, ενώ η περιποίηση της είναι πολύ εύκολη. Μπορείτε να τη χτενίζετε καθημερινά ενώ θα πρέπει να τη λούζετε όσο συχνά εσείς θεωρείτε αναγκαίο (π.χ. κάθε 10-15 ημέρες). Το μεγαλύτερο της πλεονέκτημα είναι ότι διατηρεί την φόρμα της και το χτένισμα της και μετά το λούσιμο, χωρίς να απαιτεί ατελείωτες ώρες φορμαρίσματος με το πιστολάκι.

Για το λούσιμο ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία:

– Γεμίστε τον νιπτήρα ή μια λεκάνη με χλιαρό νερό και διαλύστε μέσα σε αυτό λίγο σαμπουάν. . Τοποθετήστε την περούκα στο νερό και αφήστε την για λίγα λεπτά (2-3’). Με απαλές κινήσεις τρίψτε την περούκα ώστε να καθαρίσει καλά και να απομακρυνθούν οποιαδήποτε κατάλοιπα σκόνης και βρωμιάς. Ξεπλύνετε τοποθετώντας την περούκα κάτω από τη ροή του νερού μέχρι να φύγει όλη η σαπουνάδα.

– Στη συνέχεια ξαναγεμίστε τον νιπτήρα ή τη λεκάνη με χλιαρό νερό και διαλύστε μέσα σε αυτό λίγη μαλακτική κρέμα. Τοποθετήστε την περούκα και αφήστε την για λίγα λεπτά (3-5’). Ξεπλύνετε με άφθονο χλιαρό νερό και στη συνέχεια στύψτε την με απαλές κινήσεις από πάνω προς τα κάτω.

– Τυλίξτε την απαλά σε μια πετσέτα ώστε να απορροφήσει την υγρασία και αφήστε την για λίγη ώρα. Μετά τοποθετήστε την περούκα στη βάση της και περιμένετε μέχρι να στεγνώσει πλήρως. Μπορείτε να την χτενίστε μόνο εφόσον έχει στεγνώσει.

Εάν θελήσετε κάποια στιγμή να χρησιμοποιήσετε πιστολάκι, να θυμάστε ότι θα πρέπει να το έχετε σε χαμηλή θερμοκρασία (χλιαρό-έως 100 βαθμούς) διότι η περούκα δεν αντέχει τις υψηλές θερμοκρασίες όπως το φυσικό μαλλί σας. Αποφύγετε το σίδερο ισιώματος καθώς λειτουργεί σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες που καταστρέφουν την τρίχα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προϊόντα styling (λακ, αφρός, gel κτλ) αν θέλετε να φορμάρετε ακόμη καλύτερα την περούκα, να κάνετε πιο έντονα τα μυτάκια της κτλ.

Απαγορεύεται η χρήση καυτού νερού, ατμού, ζεστών ρόλεϋ, ηλεκτρικού σίδερου καθώς και ισιωτικών μηχανημάτων. Τέλος, μην εφαρμόσετε στην περούκα βαφή ή τεχνικές εργασίες, όπως περμανάντ κ.λπ., γιατί θα την καταστρέψετε.

 


Το ασφαλιστικό σας ταμείο καλύπτει την αγορά περούκας.

Ενημερωθείτε από τον γιατρό και το ταμείο σας για τη διαδικασία.