Λίγα λόγια για Εμάς

Δραστηριοποιούμαστε στην Ελληνική αγορά από το 1979. Εδώ και 40 χρόνια ασχολούμαστε αποκλειστικά με την εισαγωγή και την χονδρική πώληση επίκαιρων ειδών.
Το 2004 εισήλθαμε και στον κλάδο των καλλυντικών και ατομικής περιποίησης, εισάγοντας καλλυντικά από την Ευρωπαϊκή αγορά, πιστοποιημένα και με τις καλύτερες προδιαγραφές. Το 2006 εγκαινιάσαμε και τις online λιανικές πωλήσεις μας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.kallyntika-online.gr, όπου θα βρείτε τη μεγαλύτερη συλλογή καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης, καθώς και είδη κομμωτηρίου, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Πλέον θεωρούμαστε οι ειδικοί στα μαλλιά. Χάρη στη σταθερά καλή ποιότητα των προϊόντων μας, μας εμπιστεύονται δεκάδες κομμωτήρια και όχι μόνο! Extensions, τρέσες, postiche και περούκες από φυσική ή συνθετική τρίχα είναι κάποια μόνο από τα είδη μας.
Τα τελευταία χρόνια η γκάμα των προϊόντων μας εμπλουτίστηκε με gadgets και άλλα απαραίτητα είδη για τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί. Έξυπνα προϊόντα για το σπίτι, την κουζίνα, το αυτοκίνητο κ.ά που διευκολύνουν την καθημερινότητα μας. Εδώ, στο νέο μας site www.e-kerdos.gr θα βρείτε όλα τα διαφημιζόμενα προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Μια πολύ μεγάλη συλλογή επίκαιρων προϊόντων σας περιμένει να την ανακαλύψετε…στις καλύτερες τιμές της αγοράς.