Περούκες Monotop

Οι περούκες Monotop είναι συνθετικές περούκες, από τρίχα άριστης ποιότητας (kanekalon), που η κορυφή τους μοιάζει με δέρμα χαρίζοντας έτσι ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

 

Πιο συγκεκριμένα, το επάνω μέρος της περούκας, το σημείο της χωρίστρας, είναι εσωτερικά επενδυμένο με μια αόρατη μεμβράνη που μοιάζει με δερματάκι (scalp), χαρίζοντας έτσι ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

 

Ακόμη, χάρη στο ειδικό διχτάκι που διαθέτει στο εσωτερικό της προσαρμόζεται με ευκολία ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στο δέρμα σας να αναπνέει.

Το μέγεθος της περούκας ρυθμίζεται πολύ εύκολα στο επιθυμητό μέγεθος και εφαρμόζει τέλεια στο κεφάλι σας.

 

 

Τα πλεονεκτήματα της συνθετικής περούκας

  • Μοιάζει με φυσικό μαλλί,αφού είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας συνθετική τρίχα.
  • Είναι αντιαλλεργική, ανάλαφρη και αεριζόμενη ώστε να επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει.
  • Εφαρμόζεται εύκολα και γρήγορα χάρη στο ειδικό ελαστικό διχτάκι που υπάρχει στο εσωτερικό της, από όπου μπορείτε να ρυθμίζετε και το μέγεθος της
  • Απαιτεί λιγότερη συντήρηση και περιποίηση. Διατηρεί την φόρμα της και το χτένισμα της και μετά το λούσιμο, χωρίς να απαιτεί ατελείωτες ώρες φορμαρίσματος με το πιστολάκι, όπως συμβαίνει με την φυσική τρίχα.

 

Οι περούκες σας χαρίζουν καθημερινά άψογη εμφάνιση, σας βοηθούν να αλλάζετε στυλ και διάθεση ακολουθώντας ταυτόχρονα τη μόδα και αποφεύγοντας περιττά έξοδα και χρόνο στα κομμωτήρια.
Επίσης σας λύνουν το πρόβλημα της αλωπεκίας που μπορεί να δημιουργηθεί από λόγους υγείας (χημειοθεραπείες, ορμονικές διαταραχές, ατυχήματα κ.ά) και σας χαρίζουν άψογη εμφάνιση.

 

Συνθετικές Περούκες Παθήσεων. Όλες οι πληροφορίες!

Showing 1–12 of 34 results