Περούκες Συνθετικές

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται εδώ και 38 χρόνια στον χώρο των μαλλιών. Όλα αυτά τα χρόνια εισάγουμε περούκες υψηλής ποιότητας και προμηθεύουμε κομμωτήρια και άλλα καταστήματα λιανικής πώλησης. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε πάντα την καλύτερη ποιότητα στη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Σε εμάς λοιπόν μπορείτε να βρείτε την μεγαλύτερη συλλογή σε περούκες και να τις προμηθευτείτε σε τιμές χονδρικής, αποφεύγοντας τους μεσάζοντες.

Κατασκευασμένες από αντιαλλεργικά υλικά και ειδικά σχεδιασμένες για να εφαρμόζουν σε όλα τα κεφάλια, αφού χάρη στο ειδικό διχτάκι που διαθέτουν στο εσωτερικό τους προσαρμόζονται με ευκολία ενώ ταυτόχρονα επιτρέπουν στο δέρμα σας να αναπνέει.
Μπορείτε να τις λούζετε και να τις χτενίζετε ή ακόμη και να τις κουρέψετε!

Οι περούκες σας χαρίζουν καθημερινά άψογη εμφάνιση, σας βοηθούν να αλλάζετε στυλ και διάθεση ακολουθώντας ταυτόχρονα τη μόδα και αποφεύγοντας περιττά έξοδα και χρόνο στα κομμωτήρια.
Επίσης σας λύνουν το πρόβλημα της αλωπεκίας που μπορεί να δημιουργηθεί από λόγους υγείας (χημειοθεραπείες, ορμονικές διαταραχές, ατυχήματα κ.ά) και σας χαρίζουν άψογη εμφάνιση.

Επιλέξτε ανάμεσα σε:
– Συνθετικές kanekalon, η καλύτερη ποιότητα σε συνθετική τρίχα που μοιάζει με φυσική.
– Monofilament. Η κορυφή τους μοιάζει με δέρμα χαρίζοντας έτσι ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Τα πλεονεκτήματα της συνθετικής περούκας

  • Μοιάζει με φυσικό μαλλί,αφού είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας συνθετική τρίχα.
  • Είναι αντιαλλεργική, ανάλαφρη και αεριζόμενη ώστε να επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει.
  • Εφαρμόζεται εύκολα και γρήγορα χάρη στο ειδικό ελαστικό διχτάκι που υπάρχει στο εσωτερικό της, από όπου μπορείτε να ρυθμίζετε και το μέγεθος της
  • Απαιτεί λιγότερη συντήρηση και περιποίηση. Διατηρεί την φόρμα της και το χτένισμα της και μετά το λούσιμο, χωρίς να απαιτεί ατελείωτες ώρες φορμαρίσματος με το πιστολάκι, όπως συμβαίνει με την φυσική τρίχα.

Ακόμη, η συνθετική περούκα αποτελεί την ιδανική επιλογή για εσάς που θέλετε μία οικονομική περούκα που θα την φορέσετε για μικρό χρονικό διάστημα, αλλά και για εσάς που δεν θέλετε να μην ασχολείστε ιδιαίτερα με την περιποίησή της .

Συνθετικές Περούκες Παθήσεων. Όλες οι πληροφορίες!

Showing 1–12 of 29 results