Περούκες Φυσικές

Περούκες παθήσεων από φυσική τρίχα. Ιατρικές  περούκες υψηλής ποιότητας φτιαγμένες με 100% remy φυσικό ανθρώπινο μαλλί & αντιαλλεργικά υλικά.

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται εδώ και 38 χρόνια στον χώρο των μαλλιών. Όλα αυτά τα χρόνια εισάγουμε περούκες υψηλής ποιότητας και προμηθεύουμε κομμωτήρια και άλλα καταστήματα λιανικής πώλησης. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε πάντα την καλύτερη ποιότητα στη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Σε εμάς λοιπόν μπορείτε να βρείτε την μεγαλύτερη συλλογή σε περούκες και να τις προμηθευτείτε σε τιμές χονδρικής, αποφεύγοντας τους μεσάζοντες.

Κατασκευασμένες από αντιαλλεργικά υλικά και ειδικά σχεδιασμένες για να εφαρμόζουν σε όλα τα κεφάλια, αφού χάρη στο ειδικό διχτάκι που διαθέτουν στο εσωτερικό τους προσαρμόζονται με ευκολία ενώ ταυτόχρονα επιτρέπουν στο δέρμα σας να αναπνέει.
Μπορείτε να τις λούζετε και να τις χτενίζετε ή ακόμη και να τις κουρέψετε!

Οι περούκες σας χαρίζουν καθημερινά άψογη εμφάνιση, σας βοηθούν να αλλάζετε στυλ και διάθεση ακολουθώντας ταυτόχρονα τη μόδα και αποφεύγοντας περιττά έξοδα και χρόνο στα κομμωτήρια.
Επίσης σας λύνουν το πρόβλημα της αλωπεκίας που μπορεί να δημιουργηθεί από λόγους υγείας (χημειοθεραπείες, ορμονικές διαταραχές, ατυχήματα κ.ά) και σας χαρίζουν άψογη εμφάνιση.

Showing all 4 results