ΠΕΡΟΥΚΕΣ

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται εδώ και 38 χρόνια στον χώρο των μαλλιών. Όλα αυτά τα χρόνια εισάγουμε περούκες υψηλής ποιότητας και προμηθεύουμε κομμωτήρια και άλλα καταστήματα λιανικής πώλησης. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε πάντα την καλύτερη ποιότητα στη χαμηλότερη δυνατή τιμή.

 

Σε εμάς λοιπόν μπορείτε να βρείτε την μεγαλύτερη συλλογή σε περούκες και να τις προμηθευτείτε σε τιμές χονδρικής, αποφεύγοντας τους μεσάζοντες.

 

Όλες μας οι περούκες είναι κατασκευασμένες από υποαλλεργικά υλικά και ειδικά σχεδιασμένες για να εφαρμόζουν σε όλα τα κεφάλια, αφού χάρη στο ειδικό διχτάκι που διαθέτουν στο εσωτερικό τους προσαρμόζονται με ευκολία ενώ ταυτόχρονα επιτρέπουν στο δέρμα σας να αναπνέει.
Μπορείτε να τις λούζετε και να τις χτενίζετε ή ακόμη και να τις κουρέψετε!

 

Οι περούκες σας χαρίζουν καθημερινά άψογη εμφάνιση, σας βοηθούν να αλλάζετε στυλ και διάθεση ακολουθώντας ταυτόχρονα τη μόδα και αποφεύγοντας περιττά έξοδα και χρόνο στα κομμωτήρια.
Επίσης σας λύνουν το πρόβλημα της αλωπεκίας που μπορεί να δημιουργηθεί από λόγους υγείας (χημειοθεραπείες, ορμονικές διαταραχές, ατυχήματα κ.ά) και σας χαρίζουν άψογη εμφάνιση.

Το μεγαλύτερο τους πλεονέκτημα είναι ότι διατηρούν την φόρμα τους και το χτένισμα τους και μετά το λούσιμο, χωρίς να απαιτούν ατελείωτες ώρες φορμαρίσματος.

 

Επιλέξτε ανάμεσα σε περούκες συνθετικές ή φυσικές. Οι συνθετικές περούκες μας είναι κατασκευασμένες από 100% συνθετική τρίχα ανώτερης ποιότητας (kanekalon) που χαρίζει ένα αποτέλεσμα εφάμιλλο με αυτό της φυσικής τρίχας και χωρίζονται στις παρακάτω κατηγορίες:

Περούκες Συνθετικές: η καλύτερη ποιότητα σε συνθετική τρίχα που μοιάζει με φυσική.

Περούκες Monotop: Χάρη στον ειδικό σχεδιασμό, η κορυφή τους μοιάζει με δέρμα, χαρίζοντας έτσι ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Περούκες Monofilament: Η κορυφή τους είναι κατασκευασμένη στο χέρι, τρίχα τρίχα δεμένη σε ένα λεπτό φιλέ-μεταξωτό ύφασμα που δείχνει ότι φυτρώνει μέσα από το δικό σας δέρμα, χαρίζοντας έτσι ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Φυσικές Περούκες για ένα άψογο αποτέλεσμα


Το ασφαλιστικό σας ταμείο καλύπτει την αγορά περούκας.

Ενημερωθείτε από τον γιατρό και το ταμείο σας για τη διαδικασία.

Showing 1–12 of 65 results