Τρόποι Αποστολής

Με Εταιρία Ταχυμεταφοράς – Courier

Προτείνεται ως ο πιο γρήγορος τρόπος αποστολής, καθώς η courier παραδίδει συνήθως μέσα σε 1-4 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της τηλεφωνικής επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, τόσο σε περιοχές της Αττικής όσο και σε περιοχές εκτός Αττικής (επαρχία, νησιά κτλ.).

Το κόστος μεταφορικών είναι το ίδιο για την αποστολή σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος και διαμορφώνεται ως εξής, για δέματα ογκομετρικού βάρους έως 2kgs:

  • Για παραγγελίες κάτω των 60,00 € το κόστος επιβάρυνσης είναι 5,00 €
  • Για παραγγελίες άνω των 60,00 € τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας ξεπερνά τα 2 κιλά ογκομετρικού βάρους, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το ακριβές κόστος μεταφορικών.

*Δέματα μεγάλου ογκομετρικού βάρους αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία καθώς αποτελεί πιο οικονομικό τρόπο. Πάντα επικοινωνούμε μαζί σας για επιβεβαίωση της παραγγελίας σας και για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τον τρόπο και το κόστος αποστολής.

 

 

Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος, η αποστολή γίνεται με courier και μόνο εφόσον έχει προηγηθεί η εξόφληση του συνολικού ποσού της παραγγελίας σας (μαζί με τα έξοδα αποστολής). Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μόλις λάβουμε την παραγγελία σας για να σας ενημερώσουμε για το ακριβές κόστος αποστολής για την χώρα σας και να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία. Στη συνέχεια μπορείτε να προχωρήσετε στην εξόφληση της παραγγελίας σας μέσω τραπεζικού εμβάσματος.

Παραλαβή από την έδρα μας

Διαθέτουμε φυσικό κατάστημα οπότε μπορείτε να επισκεφτείτε το showroom μας (Πρωτοπαπαδάκη 49, Γαλάτσι) και να παραλάβετε τα εμπορεύματα που έχετε παραγγείλει.

 

Έτσι σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε από κοντά όλη μας τη συλλογή και να μας γνωρίσετε! Φυσικά επιλέγοντας αυτό τον τρόπο δεν χρεώνεστε έξοδα αποστολής.

 

Μόλις κάνετε την παραγγελία σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τις ώρες λειτουργίας μας ώστε να κανονίσετε να έρθετε στο κατάστημα μας για την παραλαβή της.

 

Αποστολή εντός 48 ωρών (αφορά παραγγελίες εντός Αττικής)

Σε περίπτωση που επιθυμείτε η παράδοση να είναι άμεση, θα κανονίσουμε η παραγγελία σας να σας παραδοθεί εντός 48 ωρών.

Αυτή η υπηρεσία αφορά αποκλειστικά και μόνο παραδόσεις εντός Αττικής.

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται Δευτέρα με Παρασκευή.

Αποστολή ασυνόδευτου δέματος με Ραδιοταξί

Σε περίπτωση που βρίσκεστε εντός Αττικής και θέλετε να παραλάβετε άμεσα (ακόμη και την ίδια ημέρα) την παραγγελία σας, μπορείτε να στείλετε κάποια εταιρία ραδιοταξί να πληρώσει και να παραλάβει ασυνόδευτο δέμα. Συνεργαζόμαστε με αρκετές εταιρίες ραδιοταξί και μπορούμε να σας προτείνουμε τις πιο συμφέρουσες λύσεις.

Δείτε πόσο θα κοστίσει η μεταφορά με ραδιοταξί (γράψτε ως διεύθυνση αποστολής το Γαλάτσι και ως τελικό προορισμό την διεύθυνση σας)