Πολιτική Επιστροφών

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας μέσω του website μας ή τηλεφωνικώς, καλώντας μας στο 210 29 31 000, από Δευτέρα έως Παρασκευή,

από τις 8:30 έως τις 16:00.

Φυσικά όταν λάβουμε την παραγγελία σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για επιβεβαίωση ώστε να προχωρήσουμε στην αποστολή της.

Ακύρωση Παραγγελίας

Πάντα, μόλις λάβουμε την παραγγελία σας, επικοινωνούμε μαζί σας τηλεφωνικώς ώστε να την επιβεβαιώσουμε και να προχωρήσουμε στην αποστολή της. Από τη στιγμή που έχει γίνει επιβεβαίωση και η παραγγελία σας έχει σταλεί δεν μπορεί να ακυρωθεί.

 

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας μόνο εάν δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί και δεν έχει αποσταλεί. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να επικοινωνήσετε έγκαιρα μαζί μας (την ίδια κιόλας ημέρα) τηλεφωνικώς στο 210 29 31 000 ή μέσω email στο info@e-kerdos.gr ώστε να προβούμε στην ακύρωση της παραγγελίας σας.

 

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει ήδη αποσταλεί κατά τη στιγμή της επικοινωνίας σας τότε η ακύρωση δεν είναι δυνατή. Αν όμως έχετε αλλάξει γνώμη μπορείτε παραλαμβάνοντας τα προϊόντα να τα επιστρέψετε ακολουθώντας τις διαδικασίες που περιγράφονται στην παράγραφο «Επιστροφές».


		

Επιστροφές

Φυσικά και γίνονται! Τα προϊόντα που μας επιστρέφονται οφείλουν να είναι αχρησιμοποίητα, να μην έχουν ανοιχτεί και να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία και σε άριστη κατάσταση. Σε άριστη κατάσταση θα πρέπει να είναι μαζί με τα επιστραφέντα προϊόντα και όλα τα έγγραφα τα οποία συνοδεύουν το προϊόν.

 

Η επιστροφή γίνεται εντός του χρονικού διαστήματος που ορίζεται στο άρθρο 4 παρ. 10 του ν. 2251/1994 με την εξής διαδικασία: πρέπει να ξεκινήσει μέσα σε 7 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας με έγγραφη κοινοποίηση μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του αιτήματός του προς την Εταιρία και να ολοκληρωθεί μέσα σε 7 ημέρες από την έγκριση για αποστολή των επιστρεφόμενων προϊόντων δηλαδή συνολικά σε διάστημα δέκα τεσσάρων (14) ημερών.

 

Η επιστροφή μπορεί να γίνει με όποιον τρόπο επιλέξετε εσείς (πχ. ΕΛΤΑ ή κάποια εταιρία courier) και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά εσάς.